Saturday, September 27, 2014

Pertandingan Memancing LagiSeperti tahun-tahun sebelumnya, Kelab Sukan Dan Rekreasi (KSR) SESC sekali lagi menganjurkan pertandingan Memancing ikan air masin bagi mengisi aktiviti ahlinya pada hari ini.

Pertandingan tahunan ini dengan kerjasama pihak pengurusan syarikat mendapat sambutan yang menggalakkan dan berjaya menarik seramai 35 peserta telah diadakan sekali lagi di Kolam Memancing Air Masin Kota Kemuning, Shah Alam.

Acara yang berlansung selama 4 jam, bermula jam 9.00 pagi dan berakhir jam 1.00 petang, telah memberi kepuasan kepada setiap peserta terutamanya pemenang dengan hasil tangkapan yang memuaskan. 

Pemenang pertandingan kali ini ialah Wan Anuar yang berjaya menaikkan ikan siakap seberat 1.80kg.Tempat kedua dimenangi oleh Noorpesail yang berjaya menaikkan ikan siakap seberat 1.75kg. Ahmad Amiruddin pula mendapat tempat ketiga setelah bejaya menaikkan juga ikan siakap seberat 1.55kg.

Bagi Pertandingan kali ini,hadiah wang tunai disediakan kepada pemenang yang meraih tempat pertama hingga ketiga dan hamper kepada pemenang yang berjaya mendapat tempat ke-4 hingga ke-10 yang berjaya menaikkan ikan terberat. Tahniah kepada semua pemenang dan pihak KSR yang menjayakan pertandingan ini.2 comments:

BLOG INFO

Blogged.my My Ping in TotalPing.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...